Top 3 problemen met sleutels in Amsterdam

Ben je net als de vele studenten in onze hoofdstad ook wel eens jouw sleutel kwijt? Verloren tijdens het stappen of binnen laten liggen en de deur achter je dicht gedaan zonder na te denken? Het gebeurt maar al te vaak en de slotenmakers in Amsterdam hebben er hun handen vol aan. Wat zijn nu de drie meest voorkomende ongelukjes als het om sleutels gaat? Een top 3.

Sleutel kwijt

Het meest voorkomende probleem is dat de sleutels kwijt zijn. Of ze zijn niet meer vindbaar in huis of ze zijn ergens blijven slingeren of verloren tijdens het fietsen. Wie geen reservesleutels heeft zit in de penarie. Maar niet met Slotenmaker Amsterdam. Een belletje is voldoende om binnen korte tijd weer naar binnen te kunnen. Aan de hand van het type slot zal blijken wat de kosten zullen worden. Krijgt de slotenmaker de deur eenvoudig open dan hoeven alleen nieuwe sleutels aangemaakt te worden. Anders ben je verder van huis.

Sloten vervangen

Wanneer het slot dermate beschadigd moet worden voor het open maken van de deur dan moet het slot vervangen worden uiteraard. Dit grapje is wat duurder in de prijs. Sloten worden ook vervangen wanneer deze door ouderdom versleten zijn of wanneer iemand dit wenst als een ongewenst persoon nog sleutels in zijn bezit heeft of wanneer onbekend is waar de sleutels zich bevinden.

Buitengesloten?

Onder studenten is dit iets wat zeer vaak voorkomt. Het hoofd vol met andere gedachten en zonder jas naar buiten en de deur dicht slaand. En dan na een paar seconden bedenken geen sleutel mee te hebben. Dit hoeft in de zomer nog geen groot probleem te zijn, maar in de wintermaanden toch problematischer zonder jas buiten staan. Wel kan de Slotenmaker in Amsterdam dit snel oplossen.